Pesäpalloja jo
vuodesta 1989

Suomipesiksen uudet VahtiVelho -räpylät nyt saatavilla!

Suomipesiksen uudet VahtiVelho -räpylät nyt saatavilla!

Suomipesiksen tuoteuutuuksia nyt saatavilla!

Yhteystiedot

Uutiset

VahtiVelho -räpylät

28.04.2018

Suomipesiksen VahtiVelho -räpylämallisto on täydentynyt kahdella räpyllä. VahtiVelho 50 ja 100 -räpylät on tarkoitettu pienimmille pelureille ja ovat heti käyttövalmiita.


Suomipesiksen uudet räpylät nyt saatavilla!

19.07.2017

Suomipesiksen uudet räpylämallistot ovat nyt saatavilla. VahtiVelho ja Sieppari räpylät ovat laadukkaita, kestäviä ja edullisia räpylöitä. Ne on tarkoitettu junioreille ja harrastajille aktiiviseen käyttöön. Katso lisää kuvia ja tietoja räpylät -välilehdeltä.


Etenee-leiri pelataan Suomipesiksen palloilla

05.05.2017

Pohjanmaan pesiksen ja Satakunnan pesäpallon yhteinen Etenee-leiri pelataan 9-11.2017 Seinäjoella. Leirille on ilmoittautunut ennätysmäärä joukkueita (115 joukkuetta) ja luvassa on todella iso ja hieno turnaus G-,F-,E- ja D-junioreille. Suomipesis on mukana menossa ja leiri pelataan Suomipesiksen palloilla.


Suomipesis on Lahden alueleirin yhteistyökumppani

01.02.2017

Lahden Mailaveikot järjestää Etelän, varsinais-Suomen sekä Hämeen yhteisen G-D -ikäisille suunnatun alueleirin 9.-11.6.2017. Suomipesis on leirin yhteistyökumppani ja leiri pelataan Suomipesiksen palloilla.

 


Lievestuoreen Kisa iskee Suomipesiksellä!

30.01.2017

Suomipesiksen pitkäjänteinen kehitystyö laadukkaan pesäpallon kehittämisessä alkaa tuottaa tulosta ja uusia seuroja ja joukkueita on siirtynyt käyttämään Suomipesiksen palloja. Esimerkiksi Lievestuoreen Kisan miesten edustusjoukkue pelaa Suomipesiksen palloilla kesällä 2017! Onnittelut Lievestuoreelle hyvästä valinnasta ja menestystä kauteen 2017! 

 


Tuoteuutuuksia Suomipesikseltä!

23.06.2016

Suomipesikseltä on ilmestynyt kesän mittaan tuoteuutuuksia ja lisää on tulossa. Suomipesiksen MailaVelho on uudistunut täysin ja se on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Pituudet 75 cm/80cm/85cm/90cm. Täysin uusi Kupperi -mailamallisto on myös ilmestynyt ja alusksi mailoja saa 95cm ja 100 cm. Kupperi on tarkoitettu kilpakäyttöön.

Nyt saatavilla myös muita oheistuotteita! Esimerkiksi selkäreppu mailapussilla, pelikassi ja lyöntihanska. Räpylämallisto täydentyy loppukesästä.


UPV ja Suomipesis yhteistyöhön

06.01.2016

Suomipesiksen pallo tekee paluun miesten ykkössarjaan kaudella 2016. Suomipesis ja UPV ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja UPV:n miesten edustusjoukkue pelaa Suomipesiksen pallolla kaudella 2016. Samalla UPV:stä tulee Suomipesiksen testiseura. Suomipesis toivottaa UPV:lle menestystä tulevalle kaudelle!

 


Uusi räpylämallisto nyt saatavilla

13.11.2015

Suomipesiksen uusi Koura -räpylämallisto on ilmestynyt. Räpylä on tarkoitettu kilpakäyttöön ja se on valmistettu aidosta nahasta. Alkuun kokoja on kaksi, mutta sarja täydentyy myöhemmin lisää ja myös muita räpylämalleja on tulossa harraste- ja koulukäyttöön. Koura 4000 on tarkoitettu naisille/ nuorille ja Koura 5000 miehille/ aikuisille.


Etelän pesiksen alueleiri pelattiin Suomipesiksen palloilla

29.06.2015

Etelän pesiksen alueleiri F, E ja D -ikäisille pelattiin Lahdessa 12-14.6.2015. Leiri onnistui hienosti, säät olivat suosiolliset ja Lahden Mailaveikkojen järjestelyt onnistuivat. Leiri pelattiin Suomipesiksen uusilla PRO -palloilla ja loppuottelu pelattiin Naiset Pro 2 -pallolla, joka on väriltään pinkki. Uusi väri sai paljon kiitosta ja pallo erottui hyvin vihreällä tekonurmella. Suomipesis jatkaa edelleen värien testausta eri alustoilla ja olosuhteissa.


Suomipesiksen pallo tekee paluun Superpesikseen!

05.05.2015

Vipattaret pelaa tulevana kesänä naisten Superpesistä Suomipesiksen uudella Pro1 Naiset -pallolla. Näin Suomipesiksen pallo palaa monen vuoden tauon jälkeen Superpesikseen. Suomipesis ja Vihdin pallo ovat solmineet minivuotisen yhteistyösopimuksen ja Vihdistä tulee samalla Suomipesiksen testiseura. Suomipesis tuo markkinoille uusia mailoja, räpylöitä ja muita pesäpallotarvikkeita ja Vihti auttaa tuotekehittelyssä. 

Suomipesis toivottaa Vipattarille menestystä kaudelle 2015!


Uusia jälleenmyymälöitä lisää

26.04.2015

Suomipesiksen uusia palloja ja tuotteita saa jatkossa myös Vaasan Intersport Wasasportista sekä Hämeenlinnasta Sportia Tiiriöstä. Haemme edelleen uusia jälleenmyymälöitä ja niitä tulee lähiaikoina varmasti lisää kysynnän kasvaessa. Uudet jälleenmyyjät voivat ottaa yhteyttä suoraan meihin.


Suomipesiksen palloille uudet pakkaukset!

02.04.2015

Suomipesiksen pallot ovat saaneet uudet ja hienot myyntipakkaukset. Pallot on pakattu yksittäispakkauksiin ja yhdessä myyntilaatikossa on kymmenen palloa. Myös jälleenmyyntiverkostoa kasvatetaan edelleen, mutta mikäli paikkakunnaltasi ei vielä löydy jälleenmyyjää, niin ota yhteyttä suoraan meihin.


Suomipesiksen palloille PPL:n leima kaudelle 2015

30.11.2014

Suomipesiksen pallot hyväksyttiin virallisiksi ottelupalloiksi kaudelle 2015. Suomipesis on kehittänyt koko vuoden 2014 uutta ja entistä kestävämpää palloa. Palloa kehitettiin tiiviissä yhteistyössä KIHU:n, pelaajien ja seurojen kanssa ja lopputuloksena syntyi täysin uusi pallo sekä miehille että naisille. Lisäksi perinteisen keltaisen värin rinnalle tuotiin miehille oranssi ja naisille pinkki väri. Tämä lähti puhtaasti pelaajien toiveesta ja halusta saada kaikkiin olosuhteisiin hyvin näkyvä ja turvallinen pallo. Tenavapallo on jatkossa pinkki-valkoinen.

Täysin uusiutuneen miesten ja naisten pallon sekä tenavapallon tunnistat uudesta leimasta:

Pro1 Miehet (keltainen)

Pro2 Miehet (oranssi)

Pro1 Naiset (keltainen)

Pro2 Naiset (pinkki)

Pro1 Tenava

 

Ota yhteyttä ja tilaa uusia palloja testiin!


Suomipesiksen tuotteet nyt myynnissä Kärkkäisen tavarataloissa

03.07.2014

Suomipesiksen jälleenmyyntiverkosto laajenee. Tavaratalo Kärkkäisellä on tunnetusti laaja valikoima laadukkaista pesäpallovälineitä ja tarvikkeita. Jatkossa löydät Suomipesiksen mailat ja pallot kaikista neljästä Kärkkäisen toimipisteestä ja verkkokaupasta.


Alajärven ankkureiden D-tytöille SM-kultaa!

02.07.2014

Alajärven ankkureiden D-tytöt voittivat Loimaalla ja Pöytyällä pelatulla Suurleirillä SM-kultaa kilpasarjassa. Suomipesis onnittelee ankkureita hienosta suorituksesta!

Ankkureiden D-tytöt siirtyivät käyttämään keväällä Suomipesiksen palloa ja etenkin pinkki pallo on otettu erittäin hyvin vastaan. Yhteistyö ja yhteinen matka jatkuu kohti uusia haasteita.


Suomipesiksen jälleenmyyntiverkosto laajenee

22.05.2014

Suomipesiksen virallisia pesäpalloja ja mailoja saa yhä useammalta jälleenmyyjältä. Jälleenmyyntiverkostoa on tarkoitus kasvattaa pikkuhiljaa koko Suomen kattavaksi. Tämänhetkiset jälleenmyyjämme löydät kotisivuiltamme kohdasta yhteystiedot.

Jos haluat jälleenmyyjäksi tai lähialueeltasi sellainen puuttuu, niin ota yhteyttä meihin päin. 


Suomipesiksen palloille PPL:n leima

23.04.2014

Pesäpalloliitto on jälleen testauttanut pesäpallot KIHU:ssa (Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus). Suomipesiksen pallot todettiin KIHUN testeissä määräystenmukaisiksi ja näin ollen Suomipallo on virallinen pesäpallo kaikilla sarjatasoilla myös kaudella 2014.

Suomipesis aikoo jatkaa kehitystyötä KIHUN kanssa myös tulevaisuudessa ja testata palloja aktiivisesti kehittääkseen entistä kestävämmän pallon.


Suomipesiksen osoite muuttunut

30.03.2014

Suomipesiksen osoite on muuttunut. Uudet ja modernit toimitilat sijaitsevat Lahden Kytölässä Palttinakatu 2:ssa. Uudet toimitilat tukevat Suomipesiksen kehitystä, kasvua ja vastaavat paremmin tämän päivän tarpeita.


Suomipesikselle näkyvyyttä!

25.02.2014

Suomipesis saa huomiota myös pesäpalloliiton sivuilla. Jutussa kerrotaan lyhyesti uudesta välinevalmistajasta ja Suomipesiksen historiasta sekä synnystä. Käykäähän katsomassa! http://www.pesis.fi/?x21605=8701310


Suomipesis syöksyy pesiskentille!

20.01.2014

Pesäpallotehdas Lakavekan toiminta saa jatkoa, kun yritys vaihtaa omistajia ja samalla nimi muuttuu Suomipesis Oy:ksi. Näin Suomipallon pitkät perinteet jatkuvat ja kehitystyö suomalaisen pesäpallon ja kansallislajimme eteen jatkuu. Myös virallisten kaukalopallojen valmistus ja myynti jatkuu Suomipesiksen suojissa.

Uudet yrittäjät ovat intoa täynnä ja palavat halusta tehdä töitä suomalaisen pesäpalloilun eteen. Tarkoituksena on valmistaa, kehittää ja myydä laadukkaita ja edullisia välineitä kaikille pesä- ja kaukalopallon ystäville. Tavoitteena on  tuoda virallisten pesäpallojen ja –mailojen rinnalle läitulevaisuudessa muitakin pesäpalloiluun liittyviä tuotteita ja välineitä.

 


Uutiset

 • VahtiVelho -räpylät

  28.04.2018

  Suomipesiksen VahtiVelho -räpylämallisto on täydentynyt kahdella räpyllä. VahtiVelho 50 ja...

  » Lue lisää
 • Suomipesiksen uudet räpylät nyt saatavilla!

  19.07.2017

  Suomipesiksen uudet räpylämallistot ovat nyt saatavilla. VahtiVelho ja Sieppari räpylät...

  » Lue lisää

Kaikki uutiset »