Pesäpalloja jo
vuodesta 1989

Suomipesiksen uudet Sieppari -räpylät nyt saatavilla!

Suomipesis on Lahden alueleirin yhteistyökumppani!

UPV:n miesten edustusjoukkue pelaa ykkössarjaa kaudella 2017 Suomipesiksen palloilla!

Suomipesiksen tuoteuutuuksia nyt saatavilla! 

Suomipesis - mukana menossa!

Yhteystiedot

Yritys

Suomipesis Oy valmistaa, kehittää ja myy pesäpalloliiton hyväksymiä virallisia pesäpallotuotteita. Valmistamme ja myymme myös kaukalopalloliiton hyväksymät viralliset kaukalopallot.

Meillä on vuosikymmenien kokemus kyseisten tuotteiden kehitystyöstä. Olemme olleet läheisessä yhteistyössä lajiliittojen eli Pesäpalloliiton ja Kaukalopalloliiton, lisäksi myös Jyväskylän Yliopiston (KIHU) kanssa varmistaaksemme lajien aktiiviurheilijoille ja harrastajille ensiluokkaiset suoritusvälineet.

Historia 

Suomipesiksen historia ulottuu aina vuoteen 1989, kun pesäpallotehdas Lakaveka perustettiin ja yritys alkoi valmistaa virallisia pesäpalloja Suomipallo–tuotemerkkillä. Suomipallo onkin ollut voimissaan siis jo 25 vuotta.

Lakavekan historiassa käännettiin kuitenkin uusi lehti vuoden 2013 lopulla, kun pitkäaikaiset yrittäjät päättivät vetäytyä viettämään ansaittuja eläkepäiviä ja uudet yrittäjät astuivat remmiin. Samalla yrityksen nimi muuttui Suomipesis Oy:ksi. Näin ollen pitkäjänteinen ja arvokas työ kansallislajimme parissa jatkuu ja takaa edullisten ja laadukkaiden pesäpallotuotteiden saamisen myös tulevaisuudessa.

Uutiset

 • Suomipesiksen uudet räpylät nyt saatavilla!

  19.07.2017

  Suomipesiksen uudet räpylämallistot ovat nyt saatavilla. VahtiVelho ja Sieppari räpylät...

  » Lue lisää
 • Etenee-leiri pelataan Suomipesiksen palloilla

  05.05.2017 - 05.05.2019

  Pohjanmaan pesiksen ja Satakunnan pesäpallon yhteinen Etenee-leiri pelataan 9-11.2017 Seinäjoella....

  » Lue lisää

Kaikki uutiset »